Micmatic – Dansk

Nyudvikling, fleksibilitet og samarbejde

Micmatic ApS hører hjemme i Ans ved Silkeborg og indehaves af systemudvikler Michael Heide, der har mange års erfaring inden for elstyringssystemer. Virksomheden er specialist i automation og elstyringssystemer og har årelang erfaring med mange slags produktionsautomatisering. På det seneste har Micmatic stået for projekter med vandbehandlingssystemer, og her har BIC Electric ofte taget sig af montering og installation.
Micmatics kendetegn er nyudvikling, fleksibilitet og samarbejde, og på de parametre er BIC Electric en glimrende samarbejdspartner”, fremhæver indehaver og systemudvikler Michael Heide.

Han forklarer:

BIC’s elteknikere er erfarne og veluddannede, og de afleverer hver gang et perfekt stykke arbejde. Ofte er det ellers særdeles komplicerede opgaver, de bliver sat til at løse, og da hvert enkelt projekt har sine udfordringer, stiller det store krav til de teams, der bliver knyttet til opgaven. De arbejder helt selvstændigt, så det er vigtigt, at alle ved, hvad de har med at gøre – og det oplever jeg virkelig er tilfældet, når det handler om BIC Electric”.
Det gode arbejde dokumenteres da også af den omfattende kvalitetssikring, der følger med, hver gang BIC afleverer et projekt. Det sikrer, at slutkunden får præcis det, Micmatic har beskrevet i projektet.
Og for at følge op på det alt sammen beder BIC Electric os om løbende at vurdere, hvor tilfredse vi er med det arbejde, de udfører for os. Nogle gange tænker jeg ganske vist, at det kan virke lidt for overvældende med de mange blanketter og skemaer, men det sikrer jo, at vi hele tiden holder en høj kvalitet i arbejdet, og vi får desuden fundet ud af, om der er noget, vi kan gøre bedre næste gang, vi står i en tilsvarende situation”, siger Michael Heide.

Det er især til monteringsarbejdet i svømmehaller og badelande, at Micmatic har allieret sig med BIC Electric. Micmatics vandbehandlingssystemer er også efterspurgte i udlandet, så BIC’s internationale profil gør det oplagt at fastholde partnerskabet – også når projekterne foregår udenfor Danmarks grænser.

Vores erfaring med samarbejdet er, at BIC Electric er hurtig til at rykke ud, når der opstår et behov – og at man er fleksibel, hvis det skulle ske, at tidsplanen for et projekt skrider lidt. Det har stor værdi for en mindre virksomhed som Micmatic, der selv råder over et begrænset antal medarbejdere og derfor er ekstra udfordret, når arbejdsplanen skal lægges om. Så BIC understøtter så absolut Micmatic i at leve op til vore kendetegn: Nyudvikling, fleksibilitet og samarbejde,” slutter Michael Heide.