Lelectric – Dansk

Lelectric og BIC Electric mødes efter et år for at evaluere og udvikle samarbejdet

Det er snart et år siden, Lelectric A/S og BIC Electric tog hul på et velfungerende og meget frugtbart samarbejde. Med det formål at evaluere og udvikle samarbejdet har Lelectrics ledelse besøgt BIC’s hovedkvarter i Szczecin.

Lelectrics administrerende direktør, Lars Thybo Andersen, fortæller, hvordan samarbejdet kom i stand:

“For et år siden var der virkelig travlt i byggebranchen. Ikke bare min virksomhed, men hele håndværkerbranchen havde problemer med at finde medarbejdere med de rette kompetencer. Nogle af mine forretningsforbindelser havde set BIC Electrics polske teknikere på en byggeplads, og de var blevet imponeret over deres effektivitet. Derfor henvendte jeg mig direkte til en af teknikerne, Adam Michalik, og han ringede straks til BIC’s projektafdeling. Derefter udviklede det hele sig meget hurtigt.

Jens-Christian Møller, der er administrerende direktør hos BIC Electric, foreslog først, at vi skulle tage et møde om mulighederne for et samarbejde, men det var der simpelthen ikke tid tilpå det tidspunkt. Vi havde meget travlt og derfor brug for BIC’s support med det samme!
Så vi aftalte det hele i telefonen, og straks efter indledte BIC og Lelectric deres samarbejde om det første projekt: Vandrerhjemmet Steel House i København.

Den opgave klarede BIC på glimrende vis, men den bød dog på nogle udfordringer. Ikke med hensyn til udførelsen af arbejdet, men de danske fagforeninger stillede spørgsmål ved, om BIC overholder de kollektive aftaler i Danmark. Og man hører ganske vist mange historier om polske firmaer, der ikke ansætter og betaler medarbejdere i henhold til de danske aftaler, men sådan er det ikke med BIC. Der er ingen tvivl om, at BIC overholder alle regler på det danske arbejdsmarked – det er medlemskabet af Dansk Industri (DI) garant for.

BIC Electrics teknikere er hurtige til at tilpasse sig opgaverne på de danske byggepladser, selvom der er forskelle på måderne, man arbejder med elektriske installationer i Polen og Danmark. Vi sætter pris på deres fleksibilitet, kvaliteten af deres arbejde og muligheden for at få udført overarbejde, når der er brug for det. Og allervigtigst: At de altid bruger den tid, de har på byggepladsen, effektivt.

Umiddelbart efter det første succesrige forsøg startede et nyt samarbejdsprojekt mellem BIC og Lelectric – denne gang på et af de allerstørste boligprojekter i København. Igen viste BIC sig som en kompetent partner, også da der viste sig et par fejl i installationerne. Det blev clearet af på en yderst professionel måde af teamlederen på stedet i samarbejde med vores daglige kontaktperson, Key Account Engineer Sebastian Płacewicz. Han får hurtigt tingene tilbage på sporet, så vi er sikre på, at arbejdet bliver udført i overensstemmelse med Lelectrics høje standarder. Og hvis der opstår fejl, bliver de rettet uden omkostninger for os.

Det er den slags gode erfaringer, der sammen med det tætte samarbejde med Sebastian Płacewicz gør, at vi ønsker at udvide samarbejdet med BIC. Det er vi glade for at få bekræftet under vores besøg her i Szczecin – en by, som virkelig har overrasket os med sin hyggelige og gæstfrie atmosfære.”

Under besøget i Szczecin bekræftede gæsterne fra Lelectric ønskerne om at fortsætte og udbygge samarbejdet med BIC Electric. Her er de fotograferet sammen med BIC Electrics kontoransatte foran BIC’s hovedkvarter